meldpunt

Meld uw ervaringen met de Wmo in uw gemeenteMaakt u gebruik van de individuele voorzieningen in de Wmo zoals huishoudelijke hulp of taxivervoer? En bent u daar niet tevreden over? Of krijgt u minder hulp dan voorheen? Dan kunt u dat melden bij het meldpunt Wmo.
Specifiek voor de gemeente Zwolle levert Zorgbelang Overijssel kwartaalrapportages aan, over meldingen m.b.t. de Wmo in Zwolle. Vervolgens wordt dit besproken met de gemeente en Zorgbelang doet aanbevelingen voor verbetering.

De medewerkers van Zorgbelang Overijssel helpen u een antwoord te vinden op uw vragen en een oplossing te vinden voor uw klachten. Door alle vragen en klachten te registreren krijgt Zorgbelang Overijssel een beeld van mogelijke knelpunten in de uitvoering van de Wmo.

Overigens kunnen burgers over iedere gemeente in Overijssel hun ervaringen melden. Meldpunt Wmo: tel. 0900 - 243 70 70 of vul uw melding, klacht of vraag via dit formulier in.

De velden met * zijn verplichte velden.
Geslacht
Waarover heeft u een melding, klacht of vraag?
Wilt u dat u een medewerker van het meldpunt contact hierover met u opneemt?
PrivacyUw persoonsgegevens worden niet aan de medewerkers van de gemeente doorgegeven, tenzij u daarvoor toestemming heeft gegeven.
Anti-spamvraag

Om te zorgen dat er geen spam wordt verzonden met dit formulier hebben we een vraag ter controle ingebouwd.